Direktlänk till inlägg 20 januari 2015

En cigg och en smörgås senare

Av Miss Hypokondriker - 20 januari 2015 01:56

Hans säng är hård och lakanet är helt i svart. Hans lägenhet är genomtänkt dekorerat och allt går i svart och vitt. Några väggdekorationer med citat om kärlek finns lite överallt i den helt perfekta tvåan.

Han sover bredvid mig nu. Tungt. Jag vill vara arg på honom, men jag kan inte. Han är bara fast i det som en gång var. Efter att han inte rört vid mig på hela dagen, suttit tyst och ljugit om hur fruktansvärt trött han är - har han okontrolerat sex med mig precis som igår. Fast idag var det en liten detalj som avslöjade honom.

Den där kyssen precis när man är klara med varandra. Den där som säger "fan vad underbar du är, tack för att jag fick ligga med dig". Den som avslutar allting med en gnutta kärlek. Den där kyssen som alla förtjänar, även om man varit gifta i 30 år eller bara är myskompisar.
Han glömde den..

Jag gick in i det helt perfekta badrummet med vikta, vita bomullshanddukar och skinande rent handfat. Jag satte mig ned och allt slog mig.

Allt jag ville säga gjorde mig så nervös att hjärtat började pumpa runt mitt adrenalin. Det var alldeles tyst utanför toalettdörre, jag var helt säker att våningen under kunde höra mitt hjärta.

Väl inne i sovrummet kryper jag ner under de täcke som vi delat de närmaste fyra nätter. Jag vänder bort mitt huvud ifrån hans. Vi är tysta. Precis samma tystnad som resten av dagen. Efter några outhärdliga minuter vänder jag mig mot honom. Han ligger där och stirrar ut i mörkret. Ett orange/gult sken från en gatulyckta lyser upp hans ena öga. Han ser så fruktansvärt sårad ut.

Jag undrar vad han tänker på. Han svarar som förr "inget. Vet inte." Jag väntar några sekunder och svarar helt ifrån gående på hans svar "jag tänker ta tåget hem i morgon, så slipper jag vara här och störa."
Han låter förvånad och nästan lite arg på rösten när han svarar.

"Du stör inte. Allt har bara gått så fort. Det är nog tid för mig att tänka på vad jag vill."

Alla flickors dröm hade nog varit om en karl skrek ut "nej, är du dum? Jag vill ha dig här, med mig!" Och kramat om henne hårt i rädsla av att förlora henne. Men hans svar var bara så brutalt dödligt. Jag ville vara arg på honom. Men jag kunde inte.

Han har sina tankar hos henne. Vilket jag finner väldigt romantiskt.

Jag önskar bara att någon hade sina tankar hos mig när han ligger och kramar om den där kvinnan som försöket ersätta mig.



 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Miss Hypokondriker - 18 april 2017 03:06

Det är mörkt i vår nya lägenhet. Gatulamporna lyser in genom fönstret med ett oranget, svagt sken som följs längs den gata som ekar tom inatt. Fläktens dova sus i köket och den tickande, blommiga klockan är det enda ljud som existerar precis ju...

Av Miss Hypokondriker - 14 februari 2017 03:09

Jag kan inte sova inatt. Mitt trasiga hjärta slår så hårt att allt jag hör är pulsen som strömmar. Min sovande sambo har lyckats fånga min hand i sin, jag kan känna att han har feber. Han hostar till och vänder sig om. Hundens ryckningar nere vid fot...

Av Miss Hypokondriker - 12 december 2016 00:30

Idag var jag i samma rum där du tog din början i mitt liv. Dofterna är dem samma som när jag låg i sängen mitt i de mörkaste nätter och log. Fnittrade som en liten flicka till dina trollbindande texter. Samma texter som du säkert skapade till någon a...

Av Miss Hypokondriker - 14 januari 2016 19:49

Han kysste mig sakta samtidigt som han visade sig själv in i mig. Han tryckte till. Jag mötte hans blick, den var precis som alla andra gånger vi hade sex - helt förändrad, alldeles mörk och tom. Allteftersom han gjorde sina rörelser snabbare b...

Av Miss Hypokondriker - 26 september 2015 15:38

Gravid i slutet på vecka 14. Magen börjar synas lite där under kläderna, mest troligt så ser de nog bara ut som att ett par kilon har klamrat sig fast istället. Men jag kan ana en början på en liten kula. Om en månad kommer jag nog för första gånge...

Presentation


En tjej på 20 år som går igenom livet med en sjukdom som innehåller alla obotliga sjukdomar - Hypokondri. Det jag vill få ut av den här bloggen är att få stöd av andra, samt få det motbevisat att jag inte är ensam. Dessutom så lättar de på trycket om jag

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2015 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards